Aquest plat, a Sant Pol, era molt típic de festes senyalades, com Sant Jaume.

Ingredients

  • Rap
  • Lluç
  • Calamar
  • Musclos
  • Ceba
  • Tomàquet
  • All
  • Julivert
  • Torrades
  • Xocolata negra

Com ho fem

  • Enrossim el rap i el lluç enfarinats i seguidament els retirem
  • En una paella a part enrossim les gambes
  • A part també, fem obrir els musclos al vapor
  • A la cassola on hem fet el peix, enrossim el calamar i hi afegim la ceba ratllada i que es vagi fent amb poc foc
  • Seguidament hi afegim el tomàquet ratllat, que quedi ben cuit
  • Hi afegim la picada barrejada amb aigua (ametlles, tres alls, julivert, una torrada i un tros de xocolata negra)
  • Muntem la cassola per ordre: posem els musclos, després el calamar, el rap, el lluç i a sobre les gambes

Deixem que faci xup-xup uns minuts, i ja ho tindríem!!!

Per: Maria Fugasot.