Aquest plat, a Sant Pol, era molt típic de festes senyalades, com Sant Jaume.
Ingredients
- Rap
- Lluç
- Calamar
- Musclos
- Ceba
- Tomàquet
- All
- Julivert
- Torrades
- Xocolata negra
Com ho fem
- Enrossim el rap i el lluç enfarinats i seguidament els retirem
- En una paella a part enrossim les gambes
- A part també, fem obrir els musclos al vapor
- A la cassola on hem fet el peix, enrossim el calamar i hi afegim la ceba ratllada i que es vagi fent amb poc foc
- Seguidament hi afegim el tomàquet ratllat, que quedi ben cuit
- Hi afegim la picada barrejada amb aigua (ametlles, tres alls, julivert, una torrada i un tros de xocolata negra)
- Muntem la cassola per ordre: posem els musclos, després el calamar, el rap, el lluç i a sobre les gambes
Deixem que faci xup-xup uns minuts, i ja ho tindríem!!!
Per: Maria Fugasot.
Deixa un comentari